۱۴۰۴/۰۴/۰۶

سردبیر

مقابله گفتمان انقلاب اسلامی و لیبرال دموکراسی غرب مقابله حق و باطل است

متن کامل خطبه نماز جمعه ۱۴۰۴/04/06

استان البرز، شهرستان کرج

توسط آیت الله حسینی همدانی

بِسمِ الله الرَّحمَنِ الرِّحیمِ

اَلحَمدُالله رَبِّ العالَمینَ وَالصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ

اَلعَبدِ المُوَیَّد وَالرَّسولِ المُسَدَّد اَباالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد

وَ عَلی آلِه الطَّیِبینَ الطّاهِرینَ المَعصُومِینَ سِیَّما بَقِیَّهِ اللهِ الاَعظَم فِی الاَرَضِینَ

وَاللَعنَهُ الدّائِمَه عَلی اَعدائِهِم اَجمَعینَ مِنَ الآنِ اِلَی قیامِ یَومِ الدّین

ای اهل ایمان خودم و شما را به رعایت و تقویت تقوا دعوت می‌کنم. متقین نعمت‌های خدا را به درستی و در مسیری که رضای او است استفاده می‌کنند. در ادامه بیان امیرالمومنین در خطبه قاصعه درباره گروه متکبر و خودپسند حضرت این گونه فرمودند:  «وَ جَاحَدُوا اللَّهَ عَلَى مَا صَنَعَ بِهِمْ مُکابَرَةً لِقَضَائِهِ وَ مُغَالَبَةً لِآلَائِهِ» نعمت‌های گسترده خدا را انکار می‌کنند تا با خواسته‌های پروردگاری مبارزه کنند که خدای آنان است و نعمت‌هایش را نادیده انگارند.

انسان غافل اصلاً نمی‌داند چگونه نعمت به دستش می‌رسد. اینجا امیرالمومنین یکی از ویژگی‌های این رهبران متکبر و بزرگان عصبیت را بیان کرده است. و او این است که این اشخاص نعمت‌های الهی را که در اختیار دارند انکار می‌کنند یا اعتنایی به نعمت و منعم ندارند. چون کسی که سپاسگزاری می‌کند با همین کار اقرار به نعمت و نعمت دهنده می‌کند.

گاهی شخص زبان شکرگزاری و تشکر ندارد اما کاری انجام می‌دهد که باعث خوشحالی نعمت دهنده می‌شود در حقیقت شکر عملی دارد سعی می‌کند اوامر او را انجام دهد و آنچه او دوست ندارد را ترک کند. اما شخص غافل نه با زبان تشکر می‌کند و نه با عمل نتیجه چنین رفتاری می‌شود کفران نعمت الهی.

اما در مقابل خداوند متعال دائم و پیوسته بدون اینکه کفران نعمت‌ها را ببیند به همه نعمت می‌دهد. ممکن است شخص دچار یکی از سنت‌های الهی شده باشد مثل استدراج اما خدا به هر تقدیر نعمت‌هایش را ساری کرده است.

امیرالمومنین در حکمت 358 فرمود: ای مردم همانگونه که خداوند شما را از سختی و عذاب ترسان می‌بیند از نعمت هم باید هراسان ببیند.  چرا؟ زیرا هر کس در نعمت به رویش باز شود و آن را نعمت خداوندی نداند از پیش آمدی ترسناک خود را ایمن پنداشته است.

امیرالمومنین در این بخش از خطبه قاصعه به همین مطلب اشاره فرمود که نعمت‌های گسترده خدا را انکار می‌کنند تا با خواسته‌های پروردگارشان به مبارزه برخیزند. این صفت بد انسان خودپسند است.

تاکید می‌کند که این افراد نه تنها شکرگزاری ندارند بلکه عمداً ناسپاسی می‌کنند تا حکم خدا را نادیده بگیرند. یعنی درست همان چیزی را که خدا امر کرده که انجام دهید مخالفت می‌کنند از روی عناد و دشمنی با خدا منازعه و مخالفت و ستیزه دارند. نتیجه‌اش این است که خدا نعمت را از آنها می‌گیرد و نعمت‌ها از بین می‌رود.

امیرالمومنین علیه السلام درباره شکرگزاری در خطبه ۹۰ فرمود: «وَ مَنْ شَکَرَهُ جَزَاهُ» کسی که شکر خدا را به جا بیاورد به او پاداش نعمت می‌دهند. یا در خطبه ۹۱ معروف به خطبه اشباح است فرمود با شکر و صبر غنی و فقیر را مورد آزمایش قرار می‌دهد اگر کسی سوال کند که حقیقت شکر چیست جواب می‌دهیم که اعتراف به نعمت شکر است. و این اتصال خود تفضل الهی است.

اولاً حضرت در بی‌نهایت بودن نعم الهی و غیر قابل شمارش بودن آنها در همان خطبه اول نهج البلاغه فرمودند سپاس خداوندی را که سخنوران در ستایش او درمانده‌اند. و شمارش کنندگان توان شمارش نعمت‌های او را ندارند. «ولا یحصی نعماه العادون» همان که خدای تعالی در آیه ۳۴ سوره مبارکه ابراهیم در بخشی از آیه فرمود «و ان تعدوا نعمة الله لا تحصوها».

به کمیل هم سفارش فرمود که ای کمیل هیچ وقت از نعمت و عافیت خدای تعالی بی‌بهره نیستی پس در هیچ کار از ستایش و تمجید و تسبیح و تقدیس و شکر و یاد خدا دست برندار.

در چه حالی ما غرق در نعمت خدا نیستیم؟! اما متاسفانه ما با اینکه غرق در نعمت‌های بیکران الهی هستیم غرق در غفلت هم هستیم.  قدر نمی‌دانیم.  امام مجتبی علیه السلام فرمود: نعمت‌ها تا هستند ناشناخته هستند؛ همان که رفتند شناخته می‌شوند. باید توجه داشته باشیم کاری نکنیم که نعمت‌ها از دست ما برود.

در حکمت ۲۴۶ فرمود: مراقب باشید که نعمت‌ها نروند یعنی فرار نکنند زیرا هر گریخته‌ای باز نمی‌گردد.

حالا سوال این است که چه کنیم اگر نعمتی در اختیار داشتیم آن نعمت را از دست ندهیم؟ حضرت در حکمت ۳۷۲ فرمودند: هر کس از نعمت‌های خدا بیشتر بهره‌مند باشد نیازهای مردم به او زیاد می‌شود. محل مراجعه و رجوع مردم می‌شود. پس هرکس برای رضای خدا وظیفه خودش را در قبال نعمت‌ها به جا بیاورد (این دستورالعمل است خوب دقت کنید) آنها را در معرض دوام و پایندگی قرار داده است. و هر کس به وظیفه خود درباره آنها عمل نکند آن نعمت‌ها را در معرض زوال و نابودی قرار داده است.

شدی محل مراجعه مردم، وقت و زمان بگذار فرصت بده. این دستورالعمل است برای حفظ نعمت‌های خدا. مجرب هم هست.  هر نعمتی خدا به شما داد اخروی و دنیوی در مسیر درست آن نعمت را استفاده کنید خدا پایدار و زیادش می‌کند. البته باید توجه داشته باشیم که نعمت‌ها را درست و به جا مصرف کنیم و در راهی که خدا می‌پسندد قدم برداریم.

امیرالمومنین در حکمت ۳۳۰ فرمودند: کمترین وظیفه شما در قبال خداوند این است که از نعمت‌های او در راه معصیتش کمک نگیرید. به شما چشم و دست و پا و گوش و هوش داد و فکر داد و فهم داد قدرت تعقل داد این‌ها را به کار نگیرید برای معصیت خدا.

خصوصاً در مسائلی که در آنها واقع می‌شویم و اتفاقات اجتماعی بعضی‌ها آزاد و رها می‌گویند خدا نیست و هر کاری دلشان بخواهد می‌کنند. حساب و کتاب دارد هر حرفی که می‌زنی و هر تحلیلی که می‌کنید. گاهی بعضی از این تحلیل‌ها کاملاً بر خلاف موازین است نفهمیدن صحنه و موضوعات و مسائل کشور است.

خلاصه از نعمت‌ها درست استفاده کنیم. نعمت با چه چیزی تکمیل و کامل می‌شود؟ حضرت در حکمت ۲۲۴ فرمودند:  با فروتنی و تواضع نعمت کامل می‌شود. یعنی هر کس اهل تواضع باشد خدا به او نعمت می‌دهد و اگر نعمت ندارد تواضع کند تا نعمت بیاید.

در خطبه ۱۸۸ فرمودند با شکیبایی در طاعت خدا و دوری از معصیت او نعمت‌هایش را بر خویش کامل سازید. صبور باشید و اهل اطاعت تا نعمت‌ها کامل و زیاد شود.

بعد حضرت در ادامه خطبه قاصعه بعد از این تحذیرها و ویژگی‌هایی که از متکبرین و خودشیفتگان و متعصبین بیان کردند فرمودند: «فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ لَا تَکونُوا لِنِعَمِهِ عَلَيْکمْ أَضْدَاداً وَ لَا لِفَضْلِهِ عِنْدَکمْ حُسَّاداً وَ …» از خدا پروا داشته باشید و با نعمت‌های خداوندی درگیری نداشته باشید به فضل و بخشش او حسادت نورزید… انشالله با قید حیات در نوبت دیگر خدمت شما عرض کنم .

.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿۲﴾ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ‏

اَلحَمدُالله رَبّ ِالعالَمینَ اَلصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی سَیِّدِ الاَنبیاء وَ المُرسَلینَ اَبَالقاسِمِ مُحَمَّد

وَ صَلِّ عَلَی اَمیرِالمُؤمِنینَ عَلیِ بنِ اَبی طالِب وَ عَلَی فاطِمَهَ الزَّهرا سَیِّدَهِ نِساءِ العالَمینَ

وَ عَلَی الحَسَنِ وَ الحُسَینِ سَیِّدَی شَبابِ اَهلِ الجَنَّه وَ عَلَی عَلیِ بنِ الحُسَینِ وَ مُحَمَّدِ بنِ عَلی

وَ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّد وَ موسَی بنِ جَعفَرِ وَ عَلیِ بنِ موسی وَ مَحَمَّدِ بنِ عَلی وَ عَلی بنِ مُحَمَّد

وَالحَسَنِ بنِ عَلی وَ الخَلَفِ القائِم الحُجَّه حَجَجِکَ عَلی عِبادِک وَ اُمَنائِکَ فِی بِلادِکَ

خودم و همه‌ی شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می‌کنم. متقین هم آبرو دارند و هم آبروی افراد را حفظ می‌کنند. و هم به دیگران آبرو می‌دهند. مولانا امیرالمومنین سلام الله علیه در حکمت ۳۳۸ از حکم نهج البلاغه فرمودند: «مَاءُ وَجْهِكَ جَامِدٌ، يُقْطِرُهُ السُّؤَالُ؛ فَانْظُرْ عِنْدَ مَنْ تُقْطِرُهُ» آبروی تو جاری نیست درخواست تو از دیگران آن را آب می‌کند. پس ببین که داری پیش چه کسی این آبرو را فرو می‌چکانی!

حضرت برای نورانی شدن چهره انسان‌ها آبرو را استعاره آورده است که اگر اهل سوال کردن باشند و از دیگران چیزی بخواهند آرام آرام حیایشان از بین می‌رود مثل یخ که بر اثر حرارت آب می‌شود و قطره قطره از بین می‌رود شرم کسی که درخواست می‌کند روی چهره‌اش نقش می‌بندد. امام تذکر می‌دهند که از هر کسی درخواست نکنید و اگر هم مشکلی بود و نیازی داشتید و کمکی می‌خواستید در خانه هر کسی را نزنید از صاحبان کرامت و مروت سوال کنید. خدای تعالی تقوا را در همه ما بیش از پیش بگرداند.

حلول ماه محرم الحرام و آغاز دهه امر به معروف و نهی از منکر و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان به همه شما تسلیت عرض می‌کنم. انشالله نام همه ما در زمره سوگواران آن حضرت و عزاداران و سیه‌پوشان آن حضرت نوشته شود انشاالله.

این روزها روزهایی است که افراد متحول می‌شوند و در مسیر درست قرار می‌گیرند. می‌آیند زیر خیمه حسین علیه السلام و در آنها تحول به وجود می‌آید.

درباره قیام امام حسین علیه السلام اینجا سوالی می‌کنیم و او این است که چرا این قیام شکست ناپذیر است؟ این قیام بعد از هزار و چندصد سال هنوز سرپاست و هنوز دارد سیرها را نشان می‌دهد و هنوز افراد در کنار آن قرار می‌گیرند و به مقصد می‌رسند. چه شده است که شکست پیدا نکرده است؟!

شاید بتوان سر این مطلب را در خطبه حضرت زینب سلام الله علیها که در مقابل آن ملعون با صلابت بیان کردند دید که با امید و باور به وعده‌های الهی به طاغوت زمان و طاغوت‌ها و یزیدهای آینده فرمود «فوالله لا تمحُو ذکرنا و لا تُمیتُ وَحْیَنا» به خدا سوگند شما نمی‌توانید یاد ما را محو کنید و وحی الهی را از بین ببرید.

از این جمله چه می‌فهمیم؟ از این جمله امید فهمیده می‌شود که نشانه پیروزی راه امام حسین علیه السلام است. امید یعنی نگاه درست به آینده که موتور محرکه برای سرعت گرفتن در پیمودن راه درست تا رسیدن به مقصد است.

همان که حضرت آقا مدت‌هاست روی آن تکیه دارند و در زمان‌های مختلف بیان کردند و روح حاکم بر بیانیه گام دوم هم همین مسئله امید است. یعنی از قیام امام حسین علیه السلام درس می‌گیریم تا چراغ راه ما باشد برای حرکت به سمت قیام حضرت مهدی سلام الله علیه.

پس مهمترین درس قیام حسینی امروز برای امت ما که آیات الهی هم بر آن تاکید دارد امید است در عرصه‌های مختلف. اگر فرصت کردید به آیاتی که ما را تشویق به آینده می‌کند نظری بیندازید. خداوند تبارک و تعالی به انبیا می‌فرماید پیروان خودتان را با آینده سهیم کنید که تا قیامت از قید زمان و مکان خارج شود. چون بشر یک موجود بی‌نهایت طلب است و همیشه بخشی از روح او به آینده توجه دارد لذا می‌بینید وقتی انبیا با امت‌هایشان صحبت می‌کنند دائماً از آینده روشن و امیدوار کننده و دقیق سخن می‌گویند.

قرآن هم می‌فرماید ما در زبور بعد از تورات این را ذکر کردیم که زمین را بندگان صالح به ارث می‌برند؛ یعنی همه انسان‌ها که در طول تاریخ زندگی کردند این امید را داشتند که دین نابود نخواهد شد و همیشه دین خدا هست و همیشه صالحان هستند آنقدر قدرتمند می‌شوند که طاغوت‌ها و مستکبرین جهان را از بین می‌برند و حاکم و وارث زمین می‌شوند و امروز ما در این برهه حساس و خاص و ویژه تاریخ بشر این را به خوبی درک می‌کنیم.

در خصوصیت مومن حقیقی امام صادق علیه السلام فرمودند که زمان شناس است مومن. کسی که زمان خودش را می‌شناسد مشکلات به او حمله نمی‌کند و منحرف نمی‌شود و توقف نمی‌کند و در جا نمی‌زند. در طول تاریخ دیده‌ایم مومنین را که زمان را نشناختند و منحرف شدند یا یکجا ماندند و استعدادهای بی‌نهایتی را که داشتند تلف کردند.  موضع‌گیری‌های غلط داشتند و تصمیم‌های نادرست گرفتند. به دین خدا و مردم ضربه‌ها زدند. افراد خاصی که می‌توانستند لشکر دین خدا باشند اما چون درک درستی از زمان نداشتند و خودسازی لازم را نکرده بودند منحرف شدند؛ استعدادهایشان هم به هدر رفت. مثل عالمان بی‌بصیرت؛ مجاهدان و انقلابیون بی‌بصیتی که ضربه‌های سنگین به دین خدا زدند و می‌زنند. همین امروز هم هستند و ضربه می‌زنند. این همه تاکید بر جهاد تبیین بصیرت و دشمن شناسی و دشمنی‌شناسی که از دشمن شناسی مهمتر است برای همین جهت است.

خوب است اینجا عرض کنم دوستان مواظب تحلیل خودتان و افراد پیرامونتان باشید. هرچه که شنیدید قابل گفتن نیست از هر کس که نمی‌شود هر حرفی را پذیرفت. کسانی که با منظومه فکری امامین انقلاب و مبانی انقلاب آشنا هستند و حب و بغض جناحی ندارند به حرف آنها باید توجه کنید. این روزها از بعضی‌ها حرف‌هایی شنیدیم که در شأن افراد بصیر و انقلابی هم نبود. راجع به جنگ و صلح و آتش بس مطالبی گفتند. بعضی‌ها اصلاً تشخیص نمی‌دهند که آتش بس قسمتی از جنگ است؛ اصلاً ربطی به صلح ندارد.

نشان دادند اصلاً توجهی به ادبیات انقلاب ندارند و اساساً به سخنان رهبر معظم انقلاب هم توجهی ندارند. همین بیان اخیرشان راجع به تسلیم نشدن در مقابل آمریکا را توجه جدی داشته باشید. به یک نکته اصلی و اساسی اشاره شد که بزنگاه اصلی نبرد ایران است. و اساساً بحث غنی‌سازی و هسته‌ای و موشکی و امثال این‌ها بهانه بوده است.

به تشکرهای حضرت آقا و تبریک‌هایی که گفتند دقت کنید باید زمان فعلی را خوب بشناسیم. این مهم‌ترین درس امروز ما از نهضت امام حسین است. بفهمیم که در مسیر بشارت خدای تعالی حرکت می‌کنیم که فرمود «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ» این بشارت همه انبیا است و گفته رسول خداست قرآن هم بشارت داده که اسلام غلبه می‌کند. این همان بیان زینب کبری است که فرمود: «فوالله لا تمحُو ذکرنا».

مکتب اهل بیت علیهم السلام زنده است. در هدایت بشر به سمت آینده راهنمایی‌های لازم را دارد. امروز تنها مکتبی که بشر را درست تعریف می‌کند و بدون حب و بغض و پیش فرض رنگ و نژاد و جنس و جنسیت و امثال این‌ها او را تکریم می‌کند و از حقوق او دفاع می‌کند اسلام است. چون در هفته حقوق بشر آمریکایی قرار داریم وارد این بحث شدم.

همه شما خوب به یاد دارید که در این هفته در دهه ۶۰ چه جنایات بزرگی را آمریکا در حق ملت ایران کرد که امسال خرداد هم به آن اضافه شد.  البته در همه ماه‌ها یک مستوره‌ای دارد او. از ترور حضرت آقا بگیرید تا شهید بهشتی و همراهانش و بمباران شیمیایی سردشت و حمله به هواپیمای مسافربری و صدها جنایت دیگر که در همین یک هفته و بیشتر از آن در طول این سال‌های انقلاب اسلامی مستقیم و غیرمستقیم در حق مردم ایران انجام داده است.

لذا حضرت آقا در بیانی در سال 94 تاکید کردند که ادعای دروغین آمریکا را (راجع به حقوق بشر) افشا کنید. که این هفته نامگذاری شد تا چهره آلوده و خبیث این جرثومه فساد برای مردم بازگو شود. فهرستی از اقدامات آمریکا تهیه کردم که فرصت بیانش نیست؛ از سال ۴۲ تا همین دیروز.

البته دیگر برای همه مردم دنیا هم آفتابی شده استغ هم خودش و هم سگ دست آموزش که چه عناصر پلید و خونخواری هستند.  همه مردم آزاده دنیا با تنفر از آمریکا و رژیم صهیونیستی یاد می‌کنند و هر زمانی که فرصت می‌کند مثل ما آمریکا را لعن می‌کنند.

مردم دنیا این را خوب فهمیدند که آمریکا و همه مستکبران ابزار سلطه‌گری خودشان را حقوق بشر قرار دادند و با همین عنوان حقوق بشر، حقوق بشر را نقض می‌کنند. و بزرگترین جنایات را در حق بشر مرتکب می‌شوند و بعد هم به خودشان جایزه صلح می‌دهند.

دو جمله می‌خوانم از حضرت آقا و حضرت امام که ببینی چقدر زیبا و در محل خودش است. حضرت آقا فرمودند: «امروز بی‌اعتناترین سیاستمداران دنیا به حقوق بشر همین‌هایی هستند که مدیریت این چند کشور را به عهده دارند مطلقاً اعتقاد به بشر و حقوق بشر و انسان و انسانیت ندارند. رفتار آنها در غزه واین حوادث دارد این را اثبات می‌کند. این‌ها هیچ اعتقادی ندارند نه به حقوق بشر اعتقاد دارند و نه به حرمت انسان و نه کرامت انسان اعتقاد دارند. تنها چیزی که این‌ها قبول دارند عبارت است از پول و زور. دائم هم دم از دوستی می‌زنند». بعد اینجا حضرت امام فرمودند: «آمریکا دوست نمی‌خواهد آمریکا خدمتگزار می‌خواهد آمریکا خدمتگزارانی می‌خواهد که منافع ملتشان را تقدیم کنند و در عین حال ذلت را برای خودشان بار بیاورند. ما ملت ما و دولت ما ایستاده‌ایم و در مقابل هر سلطه جویی ایستاده‌ایم و تا آن وقت که توان داریم مخالفت می‌کنیم».

در جای دیگری فرمودند: «اگر ما با آمریکا و یا سایر ابرقدرت‌ها و قدرت‌ها کنار آمده بودیم که گرفتار این مصائب نبودیم. ولی مردم ما به هیچ وجه حاضر نیستند تن به خواری و ذلت دهند و مرگ سرخ را به زندگی ننگین ترجیح می‌دهند».

نکته‌ای را خیلی خلاصه می‌خواهم عرض کنم چون مطالب زیادی در اینجا مطرح است. مناسبات ایران و آمریکا قبل و بعد از انقلاب متفاوت شد. از وقتی نهضت اسلامی شروع شد یعنی ۱۵ خرداد ۴۲ این مواجهه و مقابله بین نهضت اسلامی و آمریکا به عنوان یک کشور استعماری مطرح بود.

با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام اسلامی این مقابل شکل دیگری به خود گرفت. نزاع دیگر نزاع با مستکبر فقط نبود. نزاع و مخاصمه و مقابله ما هویتی شد. نزاع هویتی بین ایران و آمریکا ریشه‌اش در هویت اسلامی و انقلابی جمهوری اسلامی است و از طرف رژیم آمریکا هم هویتش مبتنی بر لیبرال دموکراسی و سلطه و قدرت، با اجبار و زور در جهان است. و اساساً ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی با ارزش‌های آمریکایی در دو خط موازی هستند و هیچ وقت با هم کنار نمی‌آیند و یا اینکه همدیگر را قطع می‌کنند.

هرچه زمان جلوتر رفت این مطلب عمیق‌تر شد. هرچه زمان پیش رفت علی رغم اینکه فرازها و فرودهای فراوانی داشتیم اما چهره غالب روابط ایران و آمریکا بر مبنای مقابله بود. دولت‌هایی مثل دولت اصلاحات و دولت اعتدال و امثال این‌ها رفتند به سمت معامله رفتند به سمت تعامل اما به خاطر اینکه آن نزاع هویتی بین ایران و آمریکا وجود داشته و دارد این مقابله وجهه غالب این روابط بود.

در حال حاضر دعوای آمریکا با ایران تنها با کشور و سرزمینی به نام ایران نیست. در جلسه گذشته نکته دیگری را عرض کردم این را تکمیله آن بگیرید. بلکه با روح جاری در کشوری است که سال‌هاست الهام گرفته از اندیشه‌های ناب انقلاب و اسلام. و ایرانی را تبدیل به مهمترین رقیب اندیشه‌ای خودش کرده است. برخلاف چین که رقیب منفعتی بر سر مسائل اقتصادی است.

به همین جهت این خط سیر ادامه دارد و تا آمریکا آمریکاست این تقابل هست. و به تعبیر امام رضوان خدا بر او تا آمریکا آدم نشود شعار ما مرگ بر آمریکاست.

اگر دیدید یک وقت بین ایران با مختصات یک نظام انقلابی و بین آمریکا با مختصات یک نظام سلطه‌گر سازش حاصل شد یا باید ایران دست از هویت و ماهیت انقلابی خودش برداشته باشد یا آمریکا دست از ماهیت شیطانی خودش برداشته باشد و چون این دو شدنی نیست بنابراین جریان مقابله ایران و آمریکا به عنوان جریان آشکار حق و باطل که خصومت و تضاد آنها یک خصومت و تضاد ماهیتی و مبتنی بر تضاد ارزشی دو نظام فکری اسلام و استکبار است این تضاد ادامه پیدا می‌کند.

و این خصومت یک خصومت راهبردی است به قول امروزی نه یک خصومت تاکتیکی. دعوای ما با آمریکا تاکتیکی نیست که بگوییم امروز دعوا داریم فردا نداریم. امروز که مثلاً می‌خواهیم مذاکره غیر مستقیم راجع به بعضی از مسائل داشته باشیم … نه.. در همان زمان مذاکره هم راهبردمان همان است. ما با تمام مستکبرین عالم این راهبرد را داریم. خصومت ما تاکتیکی نیست که یک زمانی تمام شود و از بین برود به همین جهت است که هرگونه تعامل به تعبیر مقام معظم رهبری حفظ الله خسارت محض است. و منتج به زیان مادی و معنوی خواهد شد.

مقابله گفتمان انقلاب اسلامی و لیبرال دموکراسی غرب مقابله حق و باطل است. لذا از ما تسلیم می‌خواهند. بحث بر سر فردو نطنز نیست. بحث بر سر هسته‌ای و غنی سازی نیست. تسلیم می‌خواهد به قول حضرت آقا که شنیدید این روزها. او دیگر بی پرده آمده وسط میدان. اگر تا دیروز جور دیگری می‌گفت امروز می‌گوید که باید تسلیم شوید. ملت ایران تسلیم شدنی است؟!

شما در این ۱۲ روز جنگ تحمیلی همه آمریکا را به خوبی دیدید هم آنجایی که منافقانه پشت سر نوچه و سگ تعلیم دیده‌اش پناه گرفته بود چه آن موقع که بی‌پرده وارد عرصه شد. هر کس ندید کور است یا خودش را به کوری زده است. ما به آمریکا و اذناب پلیدش می‌گوییم که ایران تسلیم شدنی نیست. خواب تسلیم شدن ایران را به گور خواهید برد.

لازم است اینجا از همه شما مردم که در این دفاع مقدس -که هنوز هم ادامه دارد فکر نکنید تمام شده است- جانانه استقامت کردید و حماسه خلق کردید تا جایی که نائب امام زمان سلام الله علیه از شما تقدیر کرد و تبریک گفت تشکر کنم. هفته گذشته مصلی کرج مثل بقیه جاها با صدای بلند فریاد رشادت و غیرت و عزت سر داد.

البته لازم است عذرخواهی هم داشته باشم از دوستان به خاطر بعضی از کمبودهایی که بود به خصوص صوت. البته مکرر در اینجا عرض کردیم حتی به بعضی از عزیزان گفتم اگر نمی‌توانید صوت را درست کنید اجازه بدهید شخصاً خودم اقدام کنم. هر بار که وارد راهپیمایی می‌شویم و می‌بینم که صوت اینگونه است کلاً عرقی که می‌ریزم از خجالت است و نمی‌دانم چرا دوستان می‌گویند فردا درست می‌کنیم اما ۱۰ سال است که درست نشده است.

حضرت آقا به مردم سه تبریک گفتند که این تبریک‌ها تشکر است. ما هم باید از خدا تشکر کنیم به خاطر داشتن رهبری حکیم و فرزانه و فرماندهی شجاع و حاضر در میدان. و اینجا از خدا تشکر می‌کنیم به خاطر داشتن مردمی بصیر و فهیم و حاضر به موقع که در مقام عمل نشان دادند که هرچه می‌گویند عمل می‌کنند. به خاطر داشتن نیروهای نظامی مصمم و مجاهد و شجاع از ارتش و سپاه و بسیج وعزیزان پدافند که جانانه از حریم کشور دفاع کردند از بسیج محلات که با هوشیاری مسائل را رصد کردند و همه عزیزانی که کمک کردند همه این‌ها به برکت خون شهدا است که مظلومانه در این راه شهید شدند و به ایران عزت مضاعف دادند.

همه توجه داریم که جنگ با استکبار و اذنابش به خصوص با اسرائیل با این موجود خبیث و غده سرطانی تا محو او ادامه خواهد داشت. منتظر می‌مانیم تا زمان مقتضی فرا برسد و فراهم شود. همه باید آمادگی‌های خودمان را حفظ کنیم. آرایشی که گرفتید را به هم نزنید. هوشیاری‌ها را کم نکنید. به زندگی عادی و معمولی خودتان ادامه دهید اما هوشیارانه با دقت و با توجه و زیرکی‌های لازم را داشته باشید.

لازم است دستگاه‌های مربوطه افراد معلوم الحال و وابسته به کشورهای متخاصم که در جاهای مختلف کشور در دستگاه مشغول فساد هستند و این روزها خودشان را نشان دادند آنها را پاکسازی کنند و با آنها برخورد جدی کنند.

اگر دنیا تا قبل از این ۱۲ روز دفاع مقدس و نورانی نسبت به قدرت مستقل بودن ایران در منطقه شکی داشتند امروز هم منطقه و هم جهان به این نکته اذعان دارند که ایران از چنین قدرتی برخوردار است.

امروز ایران باید با این قدرتی که به فضل الهی به برکت خون شهیدان به دست آورده مصمم‌تر از قبل نسبت به مستضعفان جهان و کشورهای تحت سلطه بیگانگان اقدام و عمل داشته باشد.

امروز ما از دستگاه دیپلماسی کشور به جد می‌خواهیم که ادبیاتی که در بین دیپلمات‌ها مرسوم است را رها کنند و به ادبیات انقلابی و دیپلماسی انقلابی و گفتمان مقاومت بپردازد و این را دنبال کند یعنی به گونه‌ای در جلسات صحبت نشود و یا در فضای مجازی مطالبی بیان نشود که طرف مقابل را علیه ما گستاخ کند.

همه باید در همه صحنه‌ها و در همه زمینه‌های حقیقی و مجازی امنیت ملی را در نظر بگیریم. هرچه به امنیت ملی ما خدشه وارد کند امروز ممنوع است و خلاف شرع است و جایز نیست. هر کسی در هر جایگاهی که هست هر سخنی که می‌گوید باید تقویت امنیت ملی کشور باشد.

چقدر همدلی‌های این روزها زیبا بود همه مردم با همه گرایش‌ها یک چیز می‌گفتند و یک چیز می‌خواستند چه خوب است که همین فضا را بیاوریم در کار و در تلاش و تولید در همین فضای مجازی داخلی و از سکوهای بیگانه فاصله بگیریم. همه سکوهای بیگانه را رها کنند و برای رونق اقتصادی و رشد تولید ملی و خشکاندن نفوذ بیگانه از سکوهای داخل استفاده کنند.

مطلب آخر هم راجع به تعلیق است که نزدیک به ۲۰ سال تلاش کردیم همه سختی‌ها را تحمل کردیم و به جان خریدیم تهمت زدند کم کاری کردند کارشکنی کردند جاسوسان خودشان را به عنوان کارشناس و ناظر فرستادند همه را تحمل کردیم که آنها بپذیرند ما در مسیر صلح آمیز هسته‌ای داریم حرکت می‌کنیم؛ اما بی‌انصافی کردند و بی‌معرفتی کردند و در نهایت با گزارش غلط مامور دست نشانده‌شان مقدمات حمله به ما را فراهم کردند. لذا تعلیق کار درستی بود باید زودتر هم انجام می‌شد اما به نظرم مجلس باید با آن یک نفری که رای ممتنع داد صحبت جدی داشته باشند. عزیزان پیگیری‌های حقوقی را به خاطر از دست رفتن حق ملت در این سال‌ها و به خاطر کمکاری‌های آژانس از دست ندهند و دنبال کنند.

هفته قوه قضاییه است و عذرخواهی می‌کنم از مدیر کل محترم دادگستری و رئیس کل دادگستری دادستان محترم و عزیزانی که مربوط به دادگستری هستند و قوه قضاییه که باید مفصل راجع به آن صحبت کنم البته قبل از خطبه‌ها برادر بزرگوارمان جناب آقای فاضلی گزارشی را از مجموعه فعالیت‌های گسترده‌ای که دستگاه قضایی در استان دارد را بیان کردند بنده هم در یک فرصت مقتضی برای شما مطرح خواهم کرد.

هفته گذشته در همین جمع تعدادی از عزیزان ما حاضر بودند که بعد با هم رفتیم برای تشییع شهید و آن حماسه‌ای که خلق شد. امروز نیستند. بعضی‌ها را در جمعیت می‌دیدم که می‌دانم امروز در آی سی یو خوابیده‌اند. بعضی‌ها شهید شدند. و این شهادت‌ها باعث حرکت است. ما هرچه که دلمان می‌سوزد برای حسین علیه السلام گریه می‌کنیم.

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾