به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج، آیتالله حسینی همدانی با اشاره به آیه «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ» گفت استقامت و پایداری از جدیترین موضوعات مورد توجه قرآن کریم است که آثار بسیاری در زندگی فردی افراد و در مسیر رشد و استقلال جامعه دارد.
وی افزود پیامبر اکرم (ص) پس از نزول این آیه، که از اهمیت ویژهای برخوردار است، دامن به کمر زدند و دیگر خندان دیده نشدند تا دستور خداوند را به بهترین شکل اجرا کنند.
وی اشاره کرد حالت قیام بهترین وضعیتی است که انسان میتواند داشته باشد؛ زیرا در این حالت بر مسائل تسلط پیدا کرده و میتواند آثار وجودی خود را کاملاً ظاهر کند.
وی تصریح کرد استقامت، به معنای تلاش برای قیام و برپا داشتن امور، به گونهای است که تمام جنبههای مثبت و آثار مترتب بر آن عیان شود و در زندگی انسان نمود یابد.
وی تأکید کرد پیامبر اکرم (ص) با صبر و پایداری مثالزدنی در رهبری جامعه و هدایت مردم به سوی دین الهی، سختیها و فشارهای زیادی را به جان خریدند که الگویی تمامعیار برای سایر افراد جامعه است.
وی گفت خداوند در آیه یادشده به پیامبر دستور میدهد که مانند انبیای اولوالعزم صبر کند، اما در مورد حضرت یونس (ع) تأکید میکند که پیامبر نباید رفتار ایشان را انجام دهد و امت خود را رها کند.
وی افزود استقامت در مسائل دنیا و دین یکی از عوامل مهم پیروزی، پیشرفت و حفظ جامعه است.
وی اشاره کرد مردم نیز باید در کنار رهبران الهی اهل استقامت باشند تا اجرای احکام دین به صورت کامل انجام شده و جامعه به رشد مطلوب خود برسد.
وی تصریح کرد آیات سوره هود به دشواریهای قیامت اشاره دارد و سختی و حسابوکتاب آن به قدری مهم است که انسان را پیر میکند، بنابراین توجه به این موضوع برای جدی گرفتن زندگی ضروری است.
وی تأکید کرد جامعه برای دستیابی به پیشرفت باید استقامت را با رعایت اصول مهمی مانند تخصص، تعهد و محکم انجام دادن کارها همراه کند تا مسیر موفقیت و تعالی همهجانبهاش هموار شود.